Historie Ontwerp Drukwerk Uitgeverij Offerte Contact Webwinkel Ga terug naar de 'Welkom' pagina Nieuws Links Sitemap Mail uw vraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Klik hier
Wat is de beste manier om uw drukwerk bestanden bij ons aan te leveren?
Klik hier

 


Uw gehele huisstijl is in de goede handen van het team van Xebius Grafisch Bedrijf. Van ontwerp tot gereed product. Onze eigen ontwerpstudio helpt u graag met een ontwerp van een logo of het opzetten van een hele nieuwe huisstijl, folder of website. Met ons jonge en enthousiaste team willen wij u graag van dienst zijn om samen met u de juiste uitstraling van uw bedrijf tot uiting te brengen!

Steeds meer klanten verlangen maatwerk. Uw wensen en ideeën gevoegd bij onze deskundigheid hebben al menig uniek resultaat opgeleverd. De door ons gebruikte druktechniek ‘offset’ resulteert nog altijd in hoogwaardige kwaliteit.

Van zwart-wit tot full colour drukwerk in de meest uiteenlopende oplagen. Gebruiksdrukwerk als visitekaartjes, enveloppen en briefpapier, maar ook brochures, leaflets of boeken. Helemaal in de stijl die u voor ogen staat. Tevens kunnen wij uw digitale drukwerk verzorgen. Xebius Grafisch Bedrijf draait er de hand niet voor om.

Familiedrukwerk
Xebius Grafisch Bedrijf is
ook uw leverancier van familiedrukwerk in de regio zoals bijv. geboorte- en trouwkaarten. Een uitgebreide collectie maakt het voor iedereen mogelijk een kaart naar eigen smaak te vinden.

Om een keuze te maken
kunt u op de logo's van onze kaartenleveranciers klikken
en vanuit uw 'luie' stoel de mooiste kaarten bekijken. Natuurlijk kunt u ook boeken bij ons ophalen om thuis
rustig een kaart uit te zoeken.

 
 
E-mail naar Xebius