Home » Een kijkje in ons decemberassortiment: wijnblikken, wijndozen en private label wijn

Een kijkje in ons decemberassortiment: wijnblikken, wijndozen en private label wijn

De kans is groot dat je plannen voor de decemberdagen nog niet in je agenda staan. We kunnen ons dus voorstellen dat ‘All I want for Christmas’ voorlopig nog niet door je hoofd spookt. Toch geven we je graag een kijkje in ons assortiment wijnproducten, speciaal voor de kerst-, verjaar-, sinterklaas-, en vele andere feestdagen. Met een flesje wijn zit je altijd wel goed.

Is zo’n wijntje dan niet afgezaagd, hebben we ons regelmatig afgevraagd. De oplossing vonden we in eigen drukkerij: wijnverpakkingen en gepersonaliseerde labels met een eigen ontwerp! Geen rode wijn met een moeilijke naam op het etiket; ook wij genieten al maanden van ’n heerlijke Xebiuswijn. Op vrijdagmiddag na werktijd, uiteraard.

5formaten-mwb-banner
Cadeaublikken
De cadeaublikken zijn in vijf verschillende formaten verkrijgbaar en kunnen met allerlei geschenken worden gevuld. Een flesje wijn, een magazine, een klein presentje en ga zo maar door! Ook lekkernijen behoren dankzij een PE-coating tot de mogelijkheden.

mijnwijndoos-banner
What’s in the box?
Toch liever een verpakking die je bij wijze van spreken op kunt vouwen? Dan is een gepersonaliseerde wijndoos een geschikt alternatief voor een cadeaublik. Ook het ontwerp van de wijndozen is naar eigen wens vorm te geven.
wijnetiket-banner01-1
Private label wijn
Een heerlijke Chardonnay of Cabernet Sauvignon die volledig is gewijd aan je eigen huisstijl? Geef een fles wijn met eigen etiket cadeau om iemand persoonlijk en smaakvol te feliciteren. Het etiket is volledig naar eigen inzicht vorm te geven.

Stefan Stolk

Marketeer bij Xebius Digital Printing.