Home » Een finishing touch naar eigen ontwerp

Een finishing touch naar eigen ontwerp

Je bent net verhuisd, hebt net je huis verbouwd of je bent toe aan een ander interieur. Na een intensieve verbouwing is je woning weer klaar voor heel wat jaren woonplezier. In de woonkamer ligt een schitterende nieuwe vloer, de wanden zijn voorzien van fris stucwerk en aan het plafond hangen de lampen die je al tijden wilde hebben.

Je nieuwe interieur is precies zoals je hoopte. Een sfeer die bij je past, draagt grotendeels bij aan het gevoel dat je huis ook echt een thuis is. Maar er blijf een lege muur over. Wat voor wanddecoratie kies je voor deze lege plek? Welke afbeelding of schilderij het complete plaatje afmaakt, is wellicht één van de moeilijkste vraagstukken.

Het gevoel dat je huis ook echt een thuis is
In iedere woonwinkel en webshop heb je tal van keuzemogelijkheden om de kale muur te vullen. Toch kan het zo zijn dat je tientallen schilderijen en afbeeldingen verder nog steeds niet de perfecte wanddecoratie gevonden hebt. Bij het samenstellen van je interieur ga je stap voor stap op zoek naar meubels en accessoires die passen bij je persoonlijkheid en levensstijl. Waarom zou je dan een compromis sluiten met een standaard afbeelding als finishing touch?


Bij MijnWanddecoratie.nl heb je de mogelijkheid om jouw wanddecoratie volledig zelf samen te stellen. Kies een materiaalsoort zoals aluminium, plexiglas, foamboard of een complete muur met fotobehang. Selecteer vervolgens het formaat en de afbeelding en binnen een aantal werkdagen heb je thuis of op de zaak je persoonlijke wanddecoratie aan de muur hangen.

Kijk voor alle beschikbare formaten, prijzen en materialen op www.mijnwanddecoratie.nl!

Stefan Stolk

Marketeer bij Xebius Digital Printing.