Home » Geen koninklijk diner, maar wel jarig op 27 april

Geen koninklijk diner, maar wel jarig op 27 april

Op 28 april 2017 ontving Koning Willem-Alexander samen met Koningin Máxima 150 gasten voor een feestelijk diner op het Koninklijk Paleis Amsterdam. De gasten zijn net als de Koning jarig op 27 april en bereiken dit jaar een kroonjaar.

Via de Facebookpagina van het Koninklijk Huis deed de Koning de oproep aan de jarigen om zich op te geven. Uit het totaal aan inschrijvingen zijn 150 gasten ingeloot. Vijftig van hen hebben hetzelfde geboortejaar als de Koning, 1967, en honderd zijn afkomstig uit de andere kroonjaren.

Maar wat als je wel jarig was op 27 april, maar niet mocht dineren met het Koningspaar? Dan kon je je bij Xebius Digital Printing opgeven om kans te maken op een Xebius-cadeaubon. Deze bon ter waarde van 25,00 euro is te besteden bij onze websites voor fotoboeken, wijndozen, wijnblikken of gepersonaliseerde kaartspellen.

Deze actie werd gepubliceerd in het magazine ‘Oranje’ van Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana uit Hendrik-Ido-Ambacht, waarvan wij de druk verzorgden. Het was misschien jammer voor Janneke Blok, Jason Luyken, Gert-Jan Hakkesteegt en Ineke van der Mede dat zij uiteindelijk niet werden ingeloot voor het diner met de koning, maar zij zijn wel de winnaars van een Xebius-cadeaubon!

Via deze weg nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen, Janneke, Jason, Gert-Jan en Ineke!

Stefan Stolk

Marketeer bij Xebius Digital Printing.