Cadeaublikken

Gepersonaliseerde cadeaublikken. Verkrijgbaar in vijf formaten. Leuk voor een bedrijfsborrel, nieuwjaarsborrel. Voorzien van een metalen deksel.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies het formaat van je cadeaublik

Bierblik Ø 6,5 cm
[X]
Wijnblik Ø 8,3 cm
[X]
Champagneblik Ø 9,9 cm
[X]
Cadeaublik Ø 9,9 cm
[X]
Smulblik Ø 8,3 cm
[X]

Cadeaublikken van Xebius

De cadeaublikken van Xebius zijn niet alleen stijlvol en veelzijdig, maar ze bieden ook een unieke manier om uw waardering of genegenheid te tonen. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, nieuwjaarsborrel, verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Onze gepersonaliseerde cadeaublikken zijn verkrijgbaar in 5 formaten. Ook zijn ze voorzien van een metalen deksel.

NEEM CONTACT OP

Cadeaublikken op maat

Xebius biedt een breed scala aan gepersonaliseerde cadeaublikken met mogelijkheden om uw geschenk op maat te maken. Met een eigen ontwerp kunt u voorkeur geven aan een strakke minimalistische stijl of juist een kleurrijk en levendig ontwerp, onze experts zijn altijd bereid om u te helpen bij het maken van een ontwerp. Met verschillende maten heeft u de keuze uit bierblik, wijnblik, champagneblik, cadeaublik en smulblik. Al deze keuzes zorgen voor de mogelijkheid om het perfecte cadeaublik te kiezen voor de ontvanger. Of het nu een groot blik is voor lekkernijen of een elegant blik voor sieraden. De keuze is aan u.

Duurzame oplossing

Verder zijn de cadeaublikken van Xebius een praktische en duurzame oplossing voor het verpakken van geschenken. In plaats van traditioneel cadeaupapier, dat vaak maar één keer wordt gebruikt en daarna weggegooid, kunnen cadeaublikken van Xebius keer op keer worden hergebruikt. Ze dienen niet alleen als mooie verpakking, maar ook als handige opbergdoos voor spullen zoals foto’s, briefjes, souvenirs en nog veel meer.

Neem contact op

Bestel jouw cadeaublikken online, of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team van specialisten helpt je graag verder en neemt je mee in de vele mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

 

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster