Bouwtekeningen

Bouwtekeningen tot op de millimeter nauwkeurig geprint. We drukken jouw grootformaat technische lijntekeningen op 80 grams papier. Heb je jouw bouwtekeningen op schaal snel nodig? Neem dan contact met ons op voor een spoedlevering.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies je bouwtekening. Opgerold of gevouwen.

Gevouwen naar A4 formaat
[X]
Op rol
[X]

Bouwtekening printen met Xebius

Een bouwtekening printen is noodzakelijk om een helder constructieplan te visualiseren en te communiceren. Bij Xebius zijn we expert in het printen van bouwplannen op papier, waarbij we tot op de millimeter nauwkeurig kunnen drukken. Daarnaast worden jouw grootformaat technische lijntekeningen bedrukt op 80 grams papier, wat resulteert in een hoogwaardige kwaliteit tekening. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en spreek met een specialist!

NEEM CONTACT OP

Over onze werkwijze

Als professioneel printbedrijf beschikken wij over de juiste apparatuur en hoeveelheid expertise om kwalitatieve bouwtekeningen te printen. Zodra jouw opdracht bij ons in het systeem staat, stellen we onze printers in op de juiste instellingen. Na diverse kwaliteitscontroles gaan de printers aan het werk en zorgen wij voor een correcte nabehandeling.

Een bouwtekening printen is niet zo eenvoudig als het lijkt. We houden rekening met verschillende facetten om ervoor te zorgen dat de afdruk van hoogwaardige kwaliteit is. Xebius is al jarenlang gespecialiseerd in het printen van bouwtekeningen en ontzorgt je graag van deze complexe werkzaamheden. Wij verzorgen het totaalplaatje en leveren jouw bouwtekeningen op tijd, zodat je hierdoor niet achterloopt op de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Over Xebius

De specialisten van Xebius beschikken over brede kennis in bouwtekeningen printen. Ons team staat voor je klaar om al je vragen en/of opmerkingen te behandelen en adviseren je graag over de mogelijkheden die het beste aansluiten op jouw wensen en eisen. We zijn jouw meedenkend partner in het printen van bouwtekeningen en houden je gedurende het gehele proces constant op de hoogte van de voortgang.

Neem contact op

Wil je een bouwtekening printen, maar kom je er op de website niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord en zullen antwoord geven op al jouw vragen.

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster