Wijndozen

Wijndoos voorzien van jouw eigen ontwerp. Volledig bedrukt. Om onze prijzen laag te houden vind je hier onze standaardoplage. Op zoek naar een andere hoeveelheid? Vraag hierboven een offerte aan!

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies het formaat van je wijndoos

Wijndoos Full Color
[X]

Wijndozen bedrukken bij Xebius

Breng jij een nieuwe wijnsoort op de markt, of geef je je werknemers een presentje? Hoe dan ook, wijndozen laten bedrukken die aansluiten op jouw huisstijl is voor Xebius dagelijkse kost. Want met onze jarenlange ervaring weten we jou geheel te ontzorgen bij het bedrukken van unieke en op maat gemaakte wijndozen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we dat doen!

NEEM CONTACT OP

Onze werkwijze

Samen met een team van specialisten brengen we al jouw wensen en behoeften in kaart. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het eindresultaat naadloos aansluit op wat jij voor ogen had. We adviseren je graag in formaten en uitstraling, zodat jouw wijnfles in een mooie verpakking wordt gepresenteerd.

Tijdens het ontwikkel proces houden we je goed op de hoogte, zodat jij vinger aan de pols blijft houden. Daarnaast kunnen wij, door middel van onze nauwe samenwerking met bezorgdiensten, snelle levertijden. Zo heb jij jouw ontworpen wijndozen snel in huis!

Waarom wijndozen ontwerpen?

Of je nu een nieuwe fles op de markt introduceert, of je collega’s een cadeautje wilt geven: de wijndoos dient herkenbaar en gepersonaliseerd te worden om niet alleen wijn te verkopen, maar ook een ervaring. En dat is hard nodig, om te blijven opvallen in de wijnsector. Dus, zoek jij een specialist op het gebied van wijsdoos bedrukking? Laten we kennismaken!

Neem contact op

Enthousiast geworden of heb je nog vraagtekens? Neem vrijblijvend contact met ons en laat je adviseren in de beste mogelijkheden voor jou. We helpen je graag verder en kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster