Brievenbusdozen

Inpakken en weggeven. Onze brievenbusdozen kunnen met de post worden verstuurd. Een cadeautje op de deurmat, gewoon samen met de folders en het weekblad. Je kunt deze dozen met bedrukking volledig voorzien van jouw eigen ontwerp. Bedrukt op 1,5 mm golfkarton. Om onze prijzen laag te houden bieden we standaardformaten- en hoeveelheden aan. Maak hieronder je keuze.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies het formaat van je brievenbusdoos

Brievenbusdoos Formaat A6
[X]
Brievenbusdoos Formaat A5
[X]
Brievenbusdoos Formaat A4
[X]

Brievenbusdozen bedrukken

Praktische en stijlvolle brievenbusdozen bedrukken die volledig aansluiten op jouw merkidentiteit. Wij begrijpen je wens en ontzorgen je graag. Xebius is dé specialist in het ontwerpen en realiseren van unieke brievenbusdozen en ontzorgt je graag waar nodig. Benieuwd hoe we dat doen? Neem gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Uniek brievenbusdoos ontwerp

Stijgen jouw webshop bestellingen de pan uit, of heb je eenmalig een grote hoeveelheid brievenbusdozen nodig? Geen probleem, samen met jouw wensen en onze expertise zetten wij gegarandeerd uniek product op de markt. We brengen al jouw wensen in kaart en adviseren je in de best aansluitende mogelijkheden.

Op deze manier nemen wij je mee door het gehele proces van brievenbusdozen bedrukken. Zo houdt jij vinger aan de pols en laat je het lastige werk aan ons over. We hebben meerdere soorten karton en afmetingen, waardoor er altijd een goed product voor jou bij zit. Omdat wij onze eigen drukkerij hebben en weinig gebruik maken van derden, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden tegen uitstekend hoge kwaliteit dozen.

Over Xebius

Xebius Media Groep, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, is gespecialiseerd in het samenstellen en realiseren van op maat gemaakte brievenbusdozen. Ons team van experts hebben brede kennis in de beste mogelijkheden en denken graag mee in de beste oplossingen. Zo ontvang jij unieke brievenbusdozen en gaan we gegarandeerd een succesvolle samenwerking tegemoet.

Neem contact op

Brievenbusdozen bedrukken of laten ontwerpen? We ontzorgen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de ruime mogelijkheden in het samenstellen van unieke brievenbusdozen.

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster