Verzenddozen

Inpakken en weggeven. Je kunt deze dozen met bedrukking volledig voorzien van jouw eigen ontwerp. Bedrukt op 1,5 mm golfkarton. Om onze prijzen laag te houden bieden we standaardformaten- en hoeveelheden aan. Maak hieronder je keuze.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies het formaat van je verzenddoos

Verzenddoos S (150 x 120 x 60)
[X]
Verzenddoos M (250 x 150 x 100)
[X]
Verzenddoos L (300 x 200 x 100)
[X]
Verzenddoos XL (330 x 250 x 80)
[X]

Verzenddozen ontwerpen bij Xebius

Op zoek naar op maat gemaakte verzenddozen voor jouw onderneming? Xebius is dé specialist in het ontwikkelen van persoonlijke verzenddozen die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit. Ze kunnen volledig worden aangepast naar jouw gewenste ontwerp waardoor wij altijd unieke producten kunnen leveren. Broodnodig, in een (online) wereld waarbij je je dient te onderscheiden van je concurrenten. Benieuwd hoe we dat doen? Laten we kennis maken!

NEEM CONTACT OP

Hoe Xebius te werk gaat

Nadat wij een duidelijk beeld hebben gekregen hoe jouw verzenddozen ontworpen moeten worden, gaat ons team van specialisten direct aan de slag in onze eigen drukkerij. Door onze nauwe communicatie tussen ons en de klant, weten we snel te schakelen. Dat geldt immers ook voor onze razendsnelle levertijden: vaak heb jij je unieke verzenddozen al binnen een aantal werkdagen in huis.

Deze flexibele werkwijze resulteert in een vlekkeloze samenwerking waarin de wensen van onze klanten centraal staan. We doen er als drukkerij alles voor om uniek maatwerk te leveren, zodat je je onderscheidt van je concurrenten. Moeten we bijsturen? Geen probleem!

Onze expertise in verzenddozen bedrukken

Door middel van jarenlange ervaring en veel uitdagende projecten hebben wij brede kennis weten te verkrijgen bij het samenstellen en bedrukken van unieke verzenddozen. We houden rekening met al jouw wensen en benodigdheden en denken met je mee in aansluitende oplossingen. Op deze manier zetten we samen een uniek product op de markt, wat jou ten goede komt in je branding.

Neem contact op

Dus, ben je op zoek naar een betrouwbare partner in het bedrukken van verzenddozen? Ons team van experts helpt je graag verder op weg en maakt graag kennis met je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster