Vierkante verzenddozen

Inpakken en weggeven. Je kunt deze vierkante dozen volledig voorzien van jouw eigen ontwerp. Bedrukt op 1,5 mm golfkarton. Om onze prijzen laag te houden bieden we standaardformaten- en hoeveelheden aan. Maak hieronder je keuze.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies het formaat van je vierkante verzenddoos

Doos vierkant S (100 x 100 x 100)
[X]
Doos vierkant M (125 x 125 x 125)
[X]
Doos vierkant XL (150 x 150 x 150)
[X]

Vierkante verzenddozen ontwerpen

Xebius is dé specialist in het bedrukken van vierkante verzenddozen. Deze zijn volledig voorzien van eigen ontwerp. Wij creëren unieke drukproducten die aansluiten op al jouw wensen en behoeften. We adviseren je in de beste mogelijkheden en zorgen ervoor dat jouw ontworpen verzenddozen aansluiten op jouw merkidentiteit. Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Over de vierkante verzenddozen

Middels de standaard formaten die wij hanteren kunnen wij messcherpe prijzen aanbieden. De verpakkingen kunnen volledig naar eigen keus bedrukt worden en worden snel geleverd. In de meeste gevallen leveren wij de vierkante verzenddozen al na een paar werkdagen. Lekker makkelijk, als je ze snel nodig hebt!

Tijdens het gehele proces kijken onze ervaren experts met je mee in de voor jou beste mogelijkheden. Ze kijken met een gericht oog naar jouw merkidentiteit en uitstraling. Ga aan de slag met het bedrukken van vierkante verzenddozen en neem contact met ons op!

Over Xebius

Xebius Media groep, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht is een gespecialiseerde drukkerij met een breed scala aan oplossingen voor webshops en (bouw)bedrijven. Zo ontwerpen en bedrukken we kantoorartikelen, zoals kalenders en notitieblokken, evenals verpakkingen waaronder vierkante verzenddozen.

Naast het ontwikkelen van unieke producten, bieden we ook graag passend advies. Onze specialisten kijken met je mee in de best mogelijke oplossingen en ontzorgen je graag zo veel mogelijk. Op de manier heb jij er minimaal omkijk naar en kan jij je bezig houden met andere, belangrijke zaken.

Neem contact op

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan je graag te woord!

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster