Reclamebord

Reclameborden voor indoor en outdoor. Gemaakt van dibond. Keuze uit verschillende diktes. In ieder gewenst formaat verkrijgbaar. Optimaal resultaat door rechtstreekse bedrukking. Is jouw bord groter dan 300 x 196 cm? Dan wordt jouw reclamebord opgedeeld in verband met het maximale formaat van dit product.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies de dikte van je reclamebord

3 mm
[X]
4 mm
[X]

Trek de aandacht met impactvolle buitenreclame

Een reclamebord aan uw buiten gevel is een krachtig marketinginstrument dat de aandacht trekt van voorbijgangers en uw merk prominent presenteert. Ontdek de vele voordelen van een reclamebord op uw buiten gevel en maak blijvende indruk.

NEEM CONTACT OP

Werking van een reclamebord

Een reclamebord biedt een unieke gelegenheid om uw bedrijf te laten opvallen in de drukte van de straat of zelfs langs een snelweg. Een goed ontworpen en strategisch geplaatst reclamebord trekt de aandacht van passerende voetgangers en automobilisten. Het geeft de mogelijkheid om in één oogopslag een boodschap over te brengen, mensen aan het denken te zetten, mensen nieuwsgierig te maken of ze zelfs over te zetten tot actie!

Een reclamebord fungeert ook als het visitekaartje van jouw bedrijf. Als er een groot reclamebord op uw buitengevel staat, bent u immers veel sneller en beter te vinden voor klanten of andere belangrijke mensen. Daarnaast creëert het een blijvende indruk en versterkt het de herkenbaarheid van uw merk. In de marketing wordt dit ook wel top of mind genoemd. Voorbijgangers zullen uw bedrijf associëren met de opvallende en professionele uitstraling van uw reclamebord. Dit alles vergroot de kans dat potentiële klanten in de toekomst voor uw producten of diensten kiezen.

Waarvan is een buiten Reclamebord gemaakt?

De reclameborden voor een buiten gevel worden gemaakt van dibond. Dibond, ook wel bekend als aluminium sandwichplaten, alubond of alupanel bestaat uit twee dunne buitenlagen aluminium met daartussen zwart polyethyleen. Deze combinatie van grondstoffen zorgt voor een materiaal dat erg licht, maar vooral heel sterk is. Dit zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Hierdoor blijft uw reclamebord langdurig mooi. Bij Xebius heeft u de keuze uit verschillende diktes, in ieder gewenst formaat beschikbaar. Optimaal resultaat door rechtstreekse bedrukking. Is jouw bord groter dan 300 x 196 cm? Dan wordt jouw reclamebord opgedeeld in verband met het maximale formaat van dit product. Bekijk nu de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Neem contact op

Ontwerp jouw reclamebord online, of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team van specialisten helpt je graag verder en neemt je mee in de vele mogelijkheden.

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster