Spandoeken

Langs de lijn, aan de muur of langs de weg: tal van opties om aandacht te trekken. De doeken zijn per stuk te bestellen en worden (optioneel) met bevestigingsmaterialen geleverd. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Kies een voordelig PVC reclamedoek, of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Afgewerkt met ringen om de 30 centimeter. Kies je materiaal, bereken het formaat en bestel. Maximale printbreedte uit één stuk: 492 cm. Is je ontwerp groter? Dan wordt het doek opgesplitst en aan elkaar gemonteerd.

Advies op maat

Wij streven ernaar om je de perfecte oplossing te bieden. Staat jouw product of juiste specificaties er niet bij? Neem contact met ons op voor een passende offerte die precies aan je wensen voldoet. Wij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Kies je materiaal

PVC Budget
[X]
PVC Pro
[X]
PVC Mesh
[X]

Supersnelle leveringen

We zetten alles op alles om jouw drukwerk supersnel te kunnen leveren. Onze processen zijn zo goed uitgewerkt dat we, wanneer nodig, vanuit onze eigen drukkerij direct aan de slag kunnen.

Grafische specialisten

De mensen bij Xebius hebben echt jarenlange ervaring in het vak en weten dus precies waar ze op moeten letten. Daarnaast kunnen ze je altijd helpen met je ontwerp, allemaal voor het allerbeste eindresultaat.

Unieke producten

Iedereen wil graag iets speciaals om eruit te springen! Bij Xebius verzinnen we unieke drukproducten, om te zorgen dat jij opvalt met je drukwerk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen!

Contact

Xebius Media Groep
Nijverheidsweg 32
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 681 27 33
E-mail: info@xebius.nl

© 2022 - Xebius Media Groep

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster